O CITEA συμμετέχει στην κοινοπραξία του έργου Level Up, μαζί με 12 εταίρους σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στόχος του έργου είναι να ενδυναμώσει το εργατικό δυναμικό των ευρωπαϊκών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) σε ψηφιακές δεξιότητες μέσω της ανάπτυξης και της παροχής βραχυπρόθεσμων, υψηλής ποιότητας και προσανατολισμένων στη βιομηχανία μαθημάτων κατάρτισης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 1 Ιανουαρίου 2023

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ: 31 Δεκεμβρίου 2025

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 101100679

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Πρόγραμμα Ψηφιακής Ευρώπης

Ο ΣΤΟΧΟΣ

  • Ενίσχυση του εργατικού δυναμικού των ευρωπαϊκών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) σε ψηφιακές ικανότητες μέσω της ανάπτυξης και της παροχής βραχυπρόθεσμων, υψηλής ποιότητας και επαγγελματικών μαθημάτων κατάρτισης.
  • Τα μαθήματα θα επικεντρωθούν στους βασικούς τομείς όπως: Κυβερνοασφάλεια, παιδεία δεδομένων, ανάλυση δεδομένων, τεχνητή νοημοσύνη (AI), μικροηλεκτρονική, Internet of Things (IoT), τρισδιάστατη εκτύπωση και μοντελοποίηση, Cloud και προγραμματισμός
  • Τα μαθήματα κατάρτισης θα προσαρμοστούν ώστε να σχετίζονται με διαφορετικούς κλάδους της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των τομέων υγειονομικής περίθαλψης, χρηματοδότησης, ασφάλισης, γεωργίας-διατροφής, αγροτεχνολογίας, ενέργειας, μεταποίησης και τηλεπικοινωνιών.

 

Ιστοσελίδα: https://levelup-skills.eu